Blog

септември 12, 2021

Поларис Лайтинг, Топ компанията за осветителни тела

Поларис Лайтинг е модерна, иновативна и с усет към модерното, развиваща се компания за производство и търговия с осветителна техника в България.

В модерните и изискващи качество времена, в които живеем, комфорта, икономията на енергия, автоматизацията и опазването на околната среда са нещата, към които всички се стремим.

Поларис - водеща компания

За да сме от помощ на всички свои клиенти, ние насочихме своите усилия към проектирането и производството на магнитни системи, трифазни шини, улично и парково осветление, екстериорно и фасадно, аварийно и евакуационно, индустриално и взривозащитено, LED ленти и трансформатори, LED панели и плафониери, декоративни осветителни тела и други. Фирмата партнира с водещи световни фирми като BEGHELLI, OSRAM, PHILIPS, TRIDONIC, SCHNIDER ELECTRONIC, DELTA LIGHT, IDEAL LUX, NOWODWORSKI. В продължение на повече от 20 години, фирмата се доказва с професионално обслужване, изключително високо качество на работа и бързи доставки. Централния офис и мострената зала на фирмата се намират в гр. Варна. Там ще Ви посрещнат екипи от професионалисти в сферата на потребителя, индивидуалното ни лично отношение към всеки клиент, алтернативният подход на обслужване, високото качество на продукция и конкурентни цени са само част от приоритетите на фирмата.

Предимството на фирмата е, че разполага с фотометричен компютър, с който могат да се предлагат технически обосновани светлинни решения и за най – специфичните изисквания. Предлагаме измерване и изчисляване на фотометрични данни на осветителни тела и изработка на фотометрични LDT файлове.

Директният ни контакт с потребителя, индивидуалното ни лично отношение към всеки клиент, алтернативният подход на обслужване, високо качество на продукция и конкурентни цени са само част от приоритетите на фирмата. Поддържаните складови наличности осигуряват на специалистите от проектантско – консултантските отдели свобода при проектиране и предлагане на повече от един вариант за осветление.

Главен приоритет са нашите клиенти и задоволяването на техните нужди чрез качествено и гарантирано изпълнение на възложената дейност.

Служители на фирмата следват принципите на професионалната и личната етика, като са: високо качество на изпълнената работа, отговорност към поетите ангажименти и срокове и спазване на всички трудови стандарти и утвърдените стандарти за контрол върху качеството на изпълнение. Лоялност към клиентите и партньорите ни – гарантирани лоялност и доверие към хората, с които работим и благодарение на които, ние функционираме успешно. Нашите клиенти и партньори ни помагат да се стремим към постигане на най-доброто качество, най-добри цени и на-бързи срокове на изпълнение.

Банки, офиси, хотели, болници, спортни центрове, училища, ресторанти, супермаркети, промишлени обекти, паркове и градини, магистрали, улици и ефективно архитектурно осветление са част от вътрешните и външни пространства чиито изисквания задоволяват продуктите на „Поларис Лайтинг“ ООД

Значимостта на всяка сграда трябва да се отбележи и изрази, както чрез архитектура, така и със светлина. Фирмата изгражда цялостен осветителен проект, създаване на концептуален проект съвместно дизайнери и архитекти, изграждане на светотехнически проект, поддръжка и други. Нашият екип от професионалисти предлагат експертни консултации по отношение на изграждането, реконструкцията или модернизацията на търговски, административни, индустриални и други обекти, предоставяне на цялостни решения за нуждите на сертифицирани помещения.

Посетете ни на място или се свържете с нас, за да се уверите в любезното ни отношение, и да изготвим експертен проект за осветление, отговарящо на високите европейски и световни стандарти.

Модерно осветление , , , ,
About tediemorumi

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Text Widget
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus quis neque vel quam fringilla feugiat. Suspendisse potenti. Proin eget ex nibh. Nullam convallis tristique pellentesque.