Създаване на НОВО Лого

Цени за изработка на лого

Нашите цени за изработка на НОВО лого започва от 50лв. базова цена за единично предложение.

Изработка на лого с 3 варианта започва от 250лв. базова цена за изработка и право на до 5 корекции по избрания от клиента вариант на лого. Ако поръчате при нас изработка на цялостна фирмена идентичност (лого, уеб сайт, визитки, флаери, печатни фирмени материали и др.), ние ще създадем индивидуална оферта за Вас и нуждите на Вашата компания.

Цената за изработка на лого не включва лиценза на използваните шрифтове, в случаите, когато те са платени. Цената не включва и консултацията с адвокат по авторско право и търговски марки

Срок на изработка

Обикновено изработката на лого до 3 варианта отнема 3-7 работни дни в зависимост от сложността на изработка и от детайлността на предварителното проучване. Значение за срока има и готовността на клиента максимално бързо да откликне и да обсъди с дизайнера резултатите от предварителния анализ, както и да реагира след представянето на първоначално изработените лого варианти и да посочи корекции (при необходимост).

Няколко прости правила, които ще Ви помогнат:

Правило номер 1 - проучете конкуренцията!

Логото трябва да е съобразено с марката, която представлява. Има определени цветове, символи и изображения, които се свързват с някои браншове.

Правило номер 2 - логото трябва да бъде устойчиво на времето:

трябва да имате предвид, че логото няма да представлява вашата марка само тази година, а поне през следващите 10 години. Логото е част от внушението за определена марка/продукт и затова не е разумно да се променя твърде често.

Правило номер 3 - размерът има значение!

Не забравяйте, че най-вероятно ще използвате логото не само върху визитни картички и върху сайта си, а и върху опаковки на продукти, канцеларски материали, като брандиране на фирмени автомобили. 

Правило номер 4 - логото трябва да изглежда добре в черно-бял и в монохромен вариант.

Много лога изглеждат страхотно в цвят, но наистина    бледнеят в монохромен или черно-бял вариант. Това е важно, тъй като може да се наложи да използвате логото като воден знак или за печат.

Правило номер 5 - логото трябва да се помни лесно!

Повечето големи фирми използват наистина прости лога, обикновено само с името на компанията. Ако то е твърде сложно, то ще бъде запомнено много по-трудно.

Правило номер 6 гласи: логото трябва да бъде интересно:

ова в известна степен противоречи на правило 5 и наистина има случаи, когато едно смело решение е по-добър вариант от скучните и утвърдени решения. Не винаги обаче простотата и уникалността си противоречат.

Правило номер 7 - напишете подробно описание на своя бизнес в заданието за лого:

Когато давате задание за изработка на лого, постарайте се да опишете не само името на марката, което трябва да присъства в лого и желаните цветове, а опишете с какво се занимава фирмата/какво представлява марката, какви са вашите клиенти, какво впечатление искате да създава у тях марката/фирмата, кои са вашите преки конкуренти.

Създаване на НОВО Лого

  • Модел VECTN
  • Наличност В наличност
  • 50,00 лв.
  • Без данък 50,00 лв.

Възможни варианти