За нас

Няколко думи за нас:

 Екипът на рекламната ни агенция работи на българския и европейски пазар от 1999г. Някога познато като Рекламна къща ЕТ"Хермес", сега е вече с ново име и визия като "GDM 2017". 

* Дизайн - Графичен дизайн, създаване на лого, информационни табели, транспаранти... 
* Печат - офсет, сито, дигитален, тампон печат, широкоформатен... 
* Рекламни материали - Визитки, джобни календарчета, флаери, дипляни, етикети, плакати, бланки, тефтери, бележници, хартиени торби... Тениски, чаши, пъзели...
* Материалите се отпечатват на висококачествени офсетови машини MAN ROLAND и HEIDELBERG 
* Уеб сайт - Изработка на уеб сайт според възможностите и желанието на клиента ... Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на тел.: +359 89 552 0983 или да ни изпратите имейл на: shop@gdm-art.bg. Разкажете ни от какъв тип реклама се интересувате, за да Ви предложим възможно най-доброто решение за Вас. Предлагаме Ви външна и вътрешна реклама, дизайн, предпечат и печат, а вече и лазерно гравиране и персонализация на сувенири и подаръци.ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ

Най-доброто решение за експресни поръчки до 24ч. и малки тиражи - визитки, флаери, плакати, менюта и др. (мин.количество 1 бр.)

ОФСЕТ ПЕЧАТ

Най-доброто решение за количества, максимален размер за печат 70х100см. Визитки (мин.количество 1 000 бр.) , флаери А7, А6, А5, А4, DL (мин. количество 2 000 бр.) и т.н.

ШИРОКОФОРМАТЕН ПЕЧАТ

Идеалната външна реклама - печат върху винил, PVC фолио, перфо фолио, информационни табели (пластмасови и метални) и др..

ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ

Най-новото ни предложение за гравиране, както за индивидуални поръчки, така и за по-големи серии - химикали, ключодържатели, запалки, табакери, комплекти, военни плочки и др. .

НОВОГОДИШНА КАМПАНИЯ

Стенни календари - еднолистови, 6 или 12 листа, Работни календари, тефтери с инидивуални корици, пирамидки и др.

ДИЗАЙН И ПРЕДПЕЧАТ

Създаване на лого, предпечатна подготовка, векторизиране на знаци, обработка на снимки и др.

 Креативно мислене, високо качество на продукцията, кратки срокове и добри цени.

Фирмата ни се старае да предложи на клиентите цялостни решения за техните нужди. Имаме опит в проектирането и изработката на широк спектър от рекламни изделия, което ни позволява да реализираме и на най-нестандартните проекти. Благодарение на комплексното обслужване, което предлагаме, всички проекти за реклама се осъществяват бързо и качествено.

Фирмата осъществява дизайн и изработка на луксозни рекламни каталози, менюта за заведения, календари, плакати, визитки, флаери, брошури, дипляни, стикери и други. "GDM 2017" изпълнява и по-специфични проекти за реклама, по индивидуален проект, като индивидуални карти за игра, луксозни кутии за продукти, фирмени торбички, промоутъри и др..