Поларис Лайтинг, Топ компанията за осветителни тела

195 0

Поларис Лайтинг е модерна, иновативна и с усет към модерното, развиваща се компания за производство и търговия с осветителна техника в България.

В модерните и изискващи качество времена, в които живеем, комфорта, икономията на енергия, автоматизацията и опазването на околната среда са нещата, към които всички се стремим.

Поларис - водеща компания

За да сме от помощ на всички свои клиенти, ние насочихме своите усилия към проектирането и производството на магнитни системи, трифазни шини, улично и парково осветление, екстериорно и фасадно, аварийно и евакуационно, индустриално и взривозащитено, LED ленти и трансформатори, LED панели и плафониери, декоративни осветителни тела и други. Фирмата партнира с водещи световни фирми като BEGHELLI, OSRAM, PHILIPS, TRIDONIC, SCHNIDER ELECTRONIC, DELTA LIGHT, IDEAL LUX, NOWODWORSKI. В продължение на повече от 20 години, фирмата се доказва с професионално обслужване, изключително високо качество на работа и бързи доставки. Централния офис и мострената зала на фирмата се намират в гр. Варна. Там ще Ви посрещнат екипи от професионалисти в сферата на потребителя, индивидуалното ни лично отношение към всеки клиент, алтернативният подход на обслужване, високото качество на продукция и конкурентни цени са само част от приоритетите на фирмата.

Предимството на фирмата е, че разполага с фотометричен компютър, с който могат да се предлагат технически обосновани светлинни решения и за най – специфичните изисквания. Предлагаме измерване и изчисляване на фотометрични данни на осветителни тела и изработка на фотометрични LDT файлове.

Директният ни контакт с потребителя, индивидуалното ни лично отношение към всеки клиент, алтернативният подход на обслужване, високо качество на продукция и конкурентни цени са само част от приоритетите на фирмата. Поддържаните складови наличности осигуряват на специалистите от проектантско – консултантските отдели свобода при проектиране и предлагане на повече от един вариант за осветление.

Главен приоритет са нашите клиенти и задоволяването на техните нужди чрез качествено и гарантирано изпълнение на възложената дейност.

Служители на фирмата следват принципите на професионалната и личната етика, като са: високо качество на изпълнената работа, отговорност към поетите ангажименти и срокове и спазване на всички трудови стандарти и утвърдените стандарти за контрол върху качеството на изпълнение. Лоялност към клиентите и партньорите ни – гарантирани лоялност и доверие към хората, с които работим и благодарение на които, ние функционираме успешно. Нашите клиенти и партньори ни помагат да се стремим към постигане на най-доброто качество, най-добри цени и на-бързи срокове на изпълнение.

Банки, офиси, хотели, болници, спортни центрове, училища, ресторанти, супермаркети, промишлени обекти, паркове и градини, магистрали, улици и ефективно архитектурно осветление са част от вътрешните и външни пространства чиито изисквания задоволяват продуктите на „Поларис Лайтинг“ ООД

Значимостта на всяка сграда трябва да се отбележи и изрази, както чрез архитектура, така и със светлина. Фирмата изгражда цялостен осветителен проект, създаване на концептуален проект съвместно дизайнери и архитекти, изграждане на светотехнически проект, поддръжка и други. Нашият екип от професионалисти предлагат експертни консултации по отношение на изграждането, реконструкцията или модернизацията на търговски, административни, индустриални и други обекти, предоставяне на цялостни решения за нуждите на сертифицирани помещения.

Посетете ни на място или се свържете с нас, за да се уверите в любезното ни отношение, и да изготвим експертен проект за осветление, отговарящо на високите европейски и световни стандарти.

Related Post

LED лампи за автомобил| avtotirmarket.com

Как да изберем LED лампи за автомобила: Внимание към детайлите и смяна на автомобилни лампи

Posted by - октомври 3, 2023 0
LED (светодиодните) крушки са популярен избор сред автомобилните собственици за осветление на автомобилите им. Те предлагат по-ярка светлина, по-дълъг живот…

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *